Finland
Ilmainen toimitus | Hanki ilmainen toimitus jäsenenä.
Etusivu >  Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautukset
EMS, joka on yleensä yhden viikon (3-7 päivää) kuljetuksen aikana. Jos sinulla on erityiset toimitusehdot, ilmoita siitä meille.
Takaamme, että vaaditut kertaluontoiset lähetysjärjestykset asetetaan ja siirretään. Seurantanumero lähetetään heti, kun tavarat on toimitettu. Emme kuitenkaan voi tarkistaa lähetyksen tilan sen jälkeen, kun se lähtee lähetysosastomme. Viiveen syy voi johtua sääolosuhteista tai muista kontrolloimattomista olosuhteista.
Asiakkaan mukavuuden ja suojan ansiosta tarjoamme mahdollisuuden toimittaa tilauksesi, edellyttävät suoraan allekirjoitusta. Huomaa, että valinta hyväksyä paketti ilman allekirjoitusta, heidän on oltava vastuussa siitä, että paketti katoaa kuljetuksen aikana tai toimituksen jälkeen.
Palautukset ja vaihto
Täällä verkkokaupassamme pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tiedämme, että verkkokaupoissa ei usein ole odotuksia, kun saat tilauksesi. Sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin ennen lähettämistä. Huomaa, ei sisällä toimitus- ja käsittelykustannuksia, paluuta tai vaihtoa. Lisäksi emme voi olla vastuussa kadonneista lähetyksistä
Transaction
Kaupankäynnin on noudatettava samoja ohjeita. Niiden on vastattava 15 päivän kuluessa vastaanottamispäivästä, kelpaamattomia, ehjiä ja mukana kaikki alkuperäiset pakkaukset. Tilauksen peruutus
24 tunnin kuluessa maksusta, jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota meihin yhteyttä. Kun tilaus on lähetetty, sitä käsitellään peruutuspyynnön mukaisesti palauttamispolitiikan mukaisesti.